Nieuw Senioren 3-Gangen maaltijd bij Culinair Creatief

Senioren 3-Gangen maaltijd bij Culinair Creatief

460

Nieuw

Meer informatie

Op donderdag 15 september verwelkomen wij senioren (vanaf 65plus) graag als gast vanaf 12.00 uur bij Culinair Creatief op Keizersveld 20 in Venray. Er worden lange tafels klaargezet, waar de senioren hun heerlijke 3-gangen maaltijd gezamenlijk zullen gaan nuttigen. Zij worden ontvangen met een lekker kopje koffie/thee of een frisdrankje. Dit alles voor slechts € 12,50 per persoon. Onze koks serveren een heerlijk soepje vooraf, daarna een feestelijk hoofdgerecht, gevolgd door een jubileumtoetje. De senioren worden in de gelegenheid gesteld om eens gezellig samen te babbelen.

Dus wil je je ouders of opa en oma graag eens verrassen? Nodig ze dan uit om heerlijk te komen eten. U zorgt zelf voor vervoer. Zo komen ze eens gezellig onder de mensen en kunnen ze een praatje maken met andere senioren. Dat doet een mens goed. Wij gaan er een leuke middag van maken, waar we ze eens lekker in de watten leggen.

€ 12,50

Recensies

Schrijf uw recensie

Senioren 3-Gangen maaltijd bij Culinair Creatief

Senioren 3-Gangen maaltijd bij Culinair Creatief

Een gezellige middag met een 3-gangen menu incl. een drankje voor senioren (65plus) uit de gemeente Venray.

ENKEL MOGELIJK VOOR DONDERDAG 15 SEPTEMBER A.S. VAN 12.00 UUR TOT 14.00 UUR BIJ CULINAIR CREATIEF, KEIZERSVELD 20 TE VENRAY.