Walking Dinner

Walking Dinner

Een WALKING DINNER is een diner, wat bestaat uit diverse minigerechtjes op bijzondere wijze gepresenteerd. De gerechtjes kunnen eenvoudig worden genuttigd, terwijl u en uw gasten rondlopen of gezellig zitten te converseren en worden uitgeserveerd met een vorkje of lepeltje en servetje. Door deze formule zijn de gasten niet gebonden aan één vaste...

Een WALKING DINNER is een diner, wat bestaat uit diverse minigerechtjes op bijzondere wijze gepresenteerd. De gerechtjes kunnen eenvoudig worden genuttigd, terwijl u en uw gasten rondlopen of gezellig zitten te converseren en worden uitgeserveerd met een vorkje of lepeltje en servetje. Door deze formule zijn de gasten niet gebonden aan één vaste zitplaats, maar zal er voldoende gelegenheid zijn om op een informele wijze de contacten te onderhouden. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes goed op elkaar afgestemd en prachtig geserveerd op trendy serviesgoed.

De meeste gerechten worden ter plaatse bereid, waardoor de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. De bereiding van de gerechten kan achter de schermen plaatsvinden, maar het wordt pas echt beleven wanneer onze koks de gerechten live bereiden onder de ogen van uw gasten. U kunt uw Walking Dinner in samenspraak met ons samenstellen.

Kortom: een Walking Dinner is een heuse proeverij, waarbij veel verschillende smaken worden voorgeschoteld onder het genot van een informele sfeer.

Een echte aanrader!

Onze medewerkers vertellen u er graag meer over!

Meer

Walking Dinner