Nieuw Workshop BBQ & Bierbrouwen 01 oktober 2022

Workshop BBQ & Bierbrouwen 15 oktober 2022

626

Nieuw

Meer informatie

Workshop BBQ & Bierbrouwen 15 oktober 2022

 

In deze workshop BBQ & Bierbrouwen leer je de basisprincipes van het bierbrouwen, je maakt je eigen IPA en leert bijpassende stoere gerechten te bereiden op de BBQ. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Tijdens de workshop wordt er geproefd van het bier, wat je gaat brouwen en samen gegeten van de grillgerechten, die worden bereid.

 

Echt brouwen leer je van Brouwerij 't Smakt
In de workshop ga je alles doen wat een echte brouwer ook doet. Je leert hoe je de mout moet schroten, hoe maischen werkt en wanneer je de hop moet toevoegen. Je leert een ambachtelijk brouwsel maken.

 

Je eigen bier!

Na een week of 2 is het zover: je bier is gebotteld en kan afgehaald worden. Elke deelnemer aan de workshop ontvangt minimaal 4 flesjes en maximaal 6 flesjes (*afhankelijk van de batch) van zijn/haar zelfgebrouwen bier. Het duurt dan nog enkele weken voor je eigen gebrouwen bier klaar is voor consumptie. Hoe is de smaak? Jij bent de brouwer en oordeelt zelf.

Op de bbq leer je o.a.

  • Het grillen van verschillende stoere gerechten passend bij het bier, wat je brouwt.
  • Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue.
  • Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
  • Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
  • Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue

 

Altijd al indruk willen maken op je vrienden? Of gewoon zin in een gezellige dag? Dan is de workshop BBQ & Bierbrouwen echt iets voor jou. Jij bent daarna dé man (of vrouw) op je eerstvolgende BBQ in je eigen tuin met je eigen gebrouwen bier!

 

Aanmelden mogelijk als individu en als groep.

Minimaal 12 en maximaal 21 deelnemers.

De workshop begint om 10.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.

De prijs is inclusief drank, grillgerechten en 4 tot 6 flesjes van je eigen gebrouwen bier.

 

*Het bierbrouwproces is een ambachtelijk proces. Het kan zijn dat er een batch mislukt, waardoor er minder flesjes gevuld kunnen worden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanvullende voorwaarden

Workshopgevers zijn Culinair Creatief Catering & Events i.s.m. Brouwerij 't Smakt, hierna te noemen als workshopgever. Op de BBQ & Bierbrouw Workshop zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing.

 

1. Boeken en betaling van de BBQ & Bierbrouw workshop
Boeken dient via deze website te geschieden en is definitief na betaling via iDeal. Je ontvangt na reservering een bevestiging per mail. Deelnemen is mogelijk vanaf 18 jaar of ouder.

 

2. Annulering door deelnemer
Boeking annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken van tevoren.
Bij annuleren van uw boeking tot uiterlijk één week van tevoren wordt 50% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht.
Bij het annuleren van uw boeking in de week voorafgaand wordt 75% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht.
Bij annulering op de dag zelf wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

3. Annulering door workshopgever
Workshopgever behoudt het recht om bij te weinig aanmeldingen de BBQ & Bierbrouw workshop te verplaatsen naar een andere datum. In dit geval krijgt de klant tijdig bericht, uiterlijk 2 weken vooraf.

€ 115,00

Recensies

Schrijf uw recensie

Workshop BBQ & Bierbrouwen 15 oktober 2022

Workshop BBQ & Bierbrouwen 15 oktober 2022

In deze workshop leer je de basisprincipes van het bierbrouwen, je maakt je eigen IPA en leert bijpassende stoere gerechten te bereiden op de BBQ. Tijdens de workshop wordt er geproefd van het bier, wat je gaat brouwen en samen gegeten van de grillgerechten, die worden bereid.

Deze workshop is op individuele inschrijving mogelijk.