Kerntaken

Culinair Creatief heeft zich ontwikkeld tot een middelgrote party-cateringservice, welke zich onderscheidt middels haar culinaire, organisatorische kwaliteiten en de grote persoonlijke aandacht voor haar medewekers, opdrachtgevers, gasten, leveranciers en maatschappij.

 

Particulieren

Ons motto ‘Alles is mogelijk’ wordt nagestreefd en uitgebouwd en onze kernkracht komt tot uiting in de hoogste kwaliteit van gastvrijheid en smaak. Elke feestelijke gelegenheid, hoe groot of hoe klein ook, is voor Culinair Creatief even belangrijk en uitdagend. Het gebouw of feestpaviljoen staat er, maar daar is ook alles mee gezegd. Dan komen er veel zaken bij kijken om het evenement tot in de finesse te verzorgen.

 

Contractcatering

Een duidelijke trend gedurende de recessie was en is nog steeds dat bedrijven hun inpandige bedrijfscatering hebben vervangen door cateringaanvragen, alleen op de momenten dat het daadwerkelijk nodig blijken te zijn, waardoor hoge vaste en vaak onnodige kosten worden bespaard. Steeds meer opdrachtgevers stappen nu over van open-boek-catering naar commerciële catering. Uitgangspunt hierin is dat de opdrachtgever in basis geen kosten wil hebben.

 

Zakelijke Events

Zakelijke modificaties, zoals bijvoorbeeld een nieuwe beleidslijn, een fusie, een nieuwe huisstijl/prospectus of bijzondere gelegenheden zoals een jubileum of jubilea, een uitzonderlijk behaald resultaat of een behaalde award zijn allemaal redenen voor een zakelijk evenement. U brengt op originele en opvallende wijze uw zakelijke informatie onder de aandacht van uw relaties en uw bedrijf extra in de spotlights. Bedrijfsevenementen zijn hiervoor dan ook een doeltreffend instrument!

De prijs speelt hier in een steeds belangrijkere rol. Culinair Creatief voert aanvullende diensten uit die voorheen door organisatiebureaus uitgevoerd werden zoals onder meer organisatie algemeen, aankleding, entertainment, hostesses etc. De belangrijkste redenen hiervoor vanuit de opdrachtgever zijn kostenbesparing en meer overzichtelijkheid door alles bij één partij onder te brengen.