Weber Grill Academy

LEER WEBEREN

Wereldwijd zijn er meer dan 100 Weber Grill Academy locaties die barbecueworkshops verzorgen. Onze Grill Academy gasten leren diverse gerechten te bereiden op de barbecue, van vis en vlees tot cake en groenten. Er zijn verschillende prijsklasses voor de workshops en de mogelijkheden zijn eindeloos!

THE HOME OF BACKYARD HEROES

Kent u het gevoel dat u zou willen dat een bepaald moment nooit meer ophoudt? Nou, eigenlijk is dit waar de Weber Grill Academy om draait: u voorbereiden op al deze momenten. De barbecuebeleving die u deelt met familie, vrienden of collega’s.

Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren? U zult versteld staan, wat er allemaal mogelijk is op de BBQ.

Tijdens de verschillende BBQ workshops leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.

Veel zelf doen tijdens de barbecueworkshops is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.

Meer info/aanmelden vindt u HIER.