Zakelijke events

Zakelijke modificaties, zoals bijvoorbeeld een nieuwe beleidslijn, een fusie, een nieuwe huisstijl/prospectus of bijzondere gelegenheden zoals een jubileum of jubilea, een uitzonderlijk behaald resultaat of een behaalde award zijn allemaal redenen voor een zakelijk evenement. U brengt op originele en opvallende wijze uw zakelijke informatie onder de aandacht van uw relaties en uw bedrijf extra in de spotlights. Bedrijfsevenementen zijn hiervoor dan ook een doeltreffend instrument!

De prijs speelt hier in een steeds belangrijkere rol. Culinair Creatief voert aanvullende diensten uit die voorheen door organisatiebureaus uitgevoerd werden zoals onder meer organisatie algemeen, aankleding, entertainment, hostesses etc. De belangrijkste redenen hiervoor vanuit de opdrachtgever zijn kostenbesparing en meer overzichtelijkheid door alles bij één partij onder te brengen.

Of het event nu op uw locatie binnenshuis plaatsvindt of buiten op het terrein, overal hebben wij een oplossing voor. Culinair Creatief Catering & Events is daarnaast leverancier van diverse zalencentra. Indien uw locatie niet toereikend is om uw event in te vieren, dan hebben wij voor u een passende locatie in ons pakket. In een wereld waarin beleving voorop staat, is Culinair Creatief toonaangevend.

Voorop staat uw persoonlijke wens, welke door ons wordt vertaald in een unieke belevenis. Onze ambachtelijke werkwijze, waardoor de pure smaak van het product wordt geproefd, garandeert een hoge kwaliteit. Tel daar de nieuwste ontwikkelingen in culinaire concepten en smaakbelevingen bij op, dan kan uw evenement niet meer stuk.

En u?

U hoeft niets meer te doen dan uw wensen uit te spreken en daarna zorgeloos te genieten. Culinair Creatief Catering & Events verzorgt de rest!