Nieuw Download brochure partycatering

DOWNLOAD BROCHURE PARTYCATERING

100

Nieuw

Meer informatie

Download HIER onze complete Brochure Partycatering in pdf-formaat.

Ben je nog op zoek naar een gezellige en/of romantische locatie om je feest te vieren?

Kijk dan eens op de Poort van Loon. Ons restaurant biedt vele mogelijkheden. Aan de achterzijde van het restaurant grenst een groot grasveld aan het terras. De uitgelezen locatie voor je droombruiloft buiten. Of voor je speciale verjaardag, jubileum of andere gelegenheid.

Er kan een trendy stretchtent worden opgezet, die in verschillende meubellijnen en decoratie kan worden ingericht. Overdag kan men heerlijk genieten van het zonnetje en ’s avonds verhoogt de gezellige verlichting en lampionnen de romantische sfeer.

Na het diner kan je je even terugtrekken met je familie in een aparte ruimte binnen, indien gewenst. Wil je liever alles binnen? Ook dat kan.

Zie je het al voor je?

Natuurlijk zijn er ook genoeg mogelijkheden voor andere gelegenheden, vergaderingen en bijeenkomsten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

We verzorgen daarnaast de food bij De Witte Hoeve, Odapark en nog vele andere locaties.

Recensies

Schrijf uw recensie

DOWNLOAD BROCHURE PARTYCATERING

DOWNLOAD BROCHURE PARTYCATERING

U organiseert binnenkort een feestje en wil graag een gemakkelijk overzicht? Of u wilt alles eens rustig nalezen? Klik op de informatiebutton hieronder en download gratis onze Brochure Partycatering in pdf-formaat. Deze brochure is probleemloos uit te printen. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust, onze medewerkers helpen u graag.