MaaltijdAls u ouder wordt, is voor uzelf koken soms niet meer zo vanzelfsprekend als het was. Toch wil iedereen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven en voor zichzelf zorgen. Vaak lukt dat, met een beetje hulp. SMV heeft als doel het zelfstandig wonen van senioren te bevorderen.

Ook de onhandige kok of de vrijgezel geniet graag elke dag van een heerlijke gezonde maaltijd, maar heeft niet altijd zin om in de keuken achter de potten en pannen te staan. Of voor grote groepen. Per slot van rekening is samen dineren gezellig.

Kortom: als u niet meer zelf voor een warme maaltijd kunt zorgen – bijvoorbeeld door ziekte, handicap of door de gevolgen van het ouder worden – of u gewoon geen zin heeft om te koken, dan hebben wij voor u de oplossing! Onze service: warme maaltijden (of koude maaltijden tegen 10% korting) aan huis.

Belangrijk voordeel

– Onze koks koken elke dag met verse producten, waardoor de maaltijden van hoge kwaliteit en zeer smaakvol zijn.
– De maaltijden kunnen elke dag WARM aan huis worden geleverd.

Onze keukenbrigade werkt met een vaste menucyclus. U geeft vooraf aan op welke dag en welk tijdstip u wilt eten. Uw dieetwensen geeft u aan bij bestelling, wij zullen dan een passend alternatief verzorgen. 

Meer info over Thuis aan Tafel en Senioren Maaltijden Venray vindt u HIER