Sitemap
- Culinair Creatief | Uw cateraar in Noord-Limburg
- Contact
- Bedankt
- Algemene voorwaarden
- Sitemap
- Over ons
- Nieuws
- Vacatures
- Evenementen catering
- Brochure
- Party catering
- Workshop
- Offerte aanvragen
- Bedankt voor u offerte aanvraag
- Leveringsvoorwaarden m.b.t. offertes
- Pasen
- Buffetten
- Koude buffetten
- Koude schotel uit eigen keuken
- Koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Vegetarische koude schotel uit eigen keuken
- Vegetarische koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Veganistische koude schotel uit eigen keuken
- Veganistische koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Vis als uitbreiding
- Visserspalet
- Visschotel zalm
- Stokbrood / minibroodjes / kruidenboter
- Stokbrood / minibroodjes
- Tropische fruitschotel
- Italiaans-Spaans broodpakketje met olijven / tapenade / kruidenboter
- Warme buffetten
- Gehaktballetjes in babi pangangsaus à 150 g
- Gehaktballetjes in tomatensaus à 150 g
- Gehaktballetjes in satésaus à 150 g
- Gesneden kipfilet in kerriesaus à 150 g
- Gesneden kipfilet in rode wijnsaus à 150 g
- Gesneden kipfilet in satésaus à 150 g
- Gesneden kipfilet in vruchtensaus à 150 g
- Gemarineerd varkenspoulet in babi pangangsaus à 150 g
- Varkenspoulet in champignonroomsaus à 150 g
- Gemarineerd varkenspoulet in satésaus à 150 g
- Runderragout met champignons à 150 g
- Rundergoulash à 150 g
- Shoarmareepjes met knoflooksaus à 150 g
- Spareribs in pittige saus à 150 g
- Jachtschotel à 150 g
- Limburgs zuurvlees à 150 g
- Varkenshaas champignonroomsaus à 150 g
- Varkenshaas in satésaus à 150 g
- Canadese ham met honing-tijmsaus à 150 g
- Canadese ham met zoetzure saus à 150 g
- Kalfsmedaillon in fijne vleesjus à 150 g
- Kalfsragout met champignons à 150 g
- Diamanthaas met kruidenboter à 150 g
- Pangasiusfilet met tomatensaus à 150 g
- Tongrolletjes zalm nantuasaus à 150 g
- Zalmfilet in witte wijnsaus à 150 g
- Witte rijst
- Gebakken krielaardappeltjes
- Aardappelgratin
- Puree
- Pommes duchesse
- Gepofte aardappelen gemarineerd met zeezout
- Groentetaartje van broccoli
- Champignontaartje
- Franse boontjes met spek
- Gegratineerde witlof
- Bloemkool
- Gemengd groentegerecht
- Gemengde salade rauwkost
- Vegetarische warme gerechten
- Paddenstoelenragout (vegetarisch) 150 gr
- Vegestukjes in kerriesaus (vegetarisch) 150 gr
- Vegestukjes in satésaus (vegetarisch) 150 gr
- Ratatouille (vegetarisch) 150 gr
- Groene curry (vegetarisch) 150 gr
- Groentespies met champignonroomsaus (vegetarisch) 150 gr
- Koude & warme buffetten
- Stap 1 Kies uw buffet
- Koude schotel uit eigen keuken
- Koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Vis als uitbreiding
- Visschotel zalm
- Visserspalet
- Vegetarische koude schotel uit eigen keuken
- Vegetarische koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Veganistische koude schotel uit eigen keuken
- Veganistische koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Stap 2 Kies uw warm gerecht en/of uitbreiding vis
- Gehaktballetjes in babi pangangsaus à 100 g
- Gehaktballetjes in satésaus à 100 g
- Gehaktballetjes in tomatensaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in kerriesaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in rode wijnsaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in satésaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in vruchtensaus à 100 g
- Gemarineerd varkenspoulet in babi pangangsaus à 100 g
- Varkenspoulet in champignonroomsaus à 100 g
- Gemarineerd varkenspoulet in satésaus à 100 g
- Runderragout met champignons à 100 g
- Rundergoulash à 100 g
- Shoarmareepjes met knoflooksaus à 100 g
- Spareribs in pittige saus à 100 g
- Jachtschotel à 100 g
- Limburgs zuurvlees à 100 g
- Varkenshaas champignonroomsaus à 100 g
- Varkenshaas in satésaus à 100 g
- Canadese ham met honing-tijmsaus à 100 g
- Canadese ham met zoetzure saus à 100 g
- Kalfsmedaillon in fijne vleesjus à 100 g
- Kalfsragout met champignons à 100 g
- Diamanthaas met kruidenboter à 100 g
- Pangasiusfilet met tomatensaus à 100 g
- Tongrolletjes zalm nantuasaus à 100 g
- Zalmfilet in witte wijnsaus à 100 g
- Stap 2 (indien gewenst) Warme veggie gerechten
- Paddenstoelenragout (vegetarisch) 100 gr
- Vegestukjes in satésaus (vegetarisch) à 100 gr
- Vegestukjes in kerriesaus (vegetarisch) 100 gr
- Ratatouille (vegetarisch) 100 gr
- Groene curry (vegetarisch) 100 gr
- Groentespies met champignonroomsaus (vegetarisch) 100 gr
- Stap 3 Kies uw bijgerecht(en)
- Witte rijst
- Gebakken krielaardappeltjes
- Aardappelgratin
- Pommes duchesse
- Puree
- Gepofte aardappelen gemarineerd met zeezout
- Groentetaartje van broccoli
- Champignontaartje
- Franse boontjes met spek
- Gegratineerde witlof
- Bloemkool
- Gemengd groentegerecht
- Gemengde salade rauwkost
- Vers fruitsalade
- Verse fruitsalade met slagroom apart geserveerd
- Themabuffetten
- Buffet Bonaparte
- Buffet Tastes of Italy
- Buffet Proeverij parade
- Buffet Hapas Viva La Tapas
- Buffet Oriental Flavor
- Street Food buffet
- Buffet Greek Meets Turkey
- Streekgerechtenbuffet Limbourgeoise
- Buitengewoon stamppottenbuffet
- Hapjesbuffetten
- Kaasplank
- Hapas Meets Tapas hapjesbuffet
- Mexicaans Tapas Hapjesbuffet
- Italiaans hapjesbuffet
- Streekgerechten hapjesbuffet
- Hapjesbuffet Culinair
- De Hippe Vegetariër hapjesbuffet
- Warme uitbreiding A
- Warme uitbreiding B
- High tea
- Kindergerechtjes
- Kinder-koude schotel
- Friteszakje gevuld met gezonde sla en frites van appel en kaas
- Hawaïspies van kaas, verse ananas en gekookte ham
- Mini chocolade croissant, 2 p.p.
- Mini koffiebroodje, 2 p.p.
- Mini puddingbroodje, 2 p.p.
- Mini muffin, 2 p.p.
- Zacht minibroodje met eiersalade
- Worstje in een jasje van bladerdeeg
- Kids fruitspies met poedersuiker
- Kids poffertjesspies met poedersuiker
- Kindercoupje met verse fruitsalade
- Lunch & Brunch
- Lunch
- Basis brunch
- Soep bij de brunch
- Heldere rundvleessoep
- Champignonroomsoep
- Gebonden tomatensoep
- Goulashsoep
- Limburgse mosterdsoep
- Franse uiensoep
- Thaise currysoep
- Aspergesoep (seizoen)
- Bonensoep
- Linzensoep
- Warm vlees bij de brunch
- Diamanthaas met kruidenboter à 100 g
- Gehaktballetjes in babi pangangsaus à 100 g
- Gehaktballetjes in satésaus à 100 g
- Gehaktballetjes in tomatensaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in kerriesaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in rode wijnsaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in satésaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in vruchtensaus à 100 g
- Jachtschotel à 100 g
- Limburgs zuurvlees à 100 g
- Rundergoulash à 100 g
- Runderragout met champignons à 100 g
- Shoarmareepjes met knoflooksaus à 100 g
- Spareribs in pittige saus à 100 g
- Gemarineerd varkenspoulet in babi pangangsaus à 100 g
- Varkenspoulet in champignonroomsaus à 100 g
- Gemarineerd varkenspoulet in satésaus à 100 g
- Canadese ham met honing-tijmsaus à 100 g
- Canadese ham met zoetzure saus à 100 g
- Varkenshaas champignonroomsaus à 100 g
- Varkenshaas in satésaus à 100 g
- Kalfsmedaillon in fijne vleesjus à 100 g
- Kalfsragout met champignons à 100 g
- Zalmfilet in witte wijnsaus à 100 g
- Paddenstoelenragout (vegetarisch) 100 gr
- Vegestukjes in satésaus (vegetarisch) à 100 gr
- Vegestukjes in kerriesaus (vegetarisch) 100 gr
- Ratatouille (vegetarisch) 100 gr
- Groene curry (vegetarisch) 100 gr
- Groentespies met champignonroomsaus (vegetarisch) 100 gr
- Uitbreidingen brunch
- Gevulde eitjes
- Witte rijst
- Aardappelgratin
- Koude schotel uit eigen keuken
- Koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Vegetarische koude schotel uit eigen keuken
- Vegetarische koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Veganistische koude schotel uit eigen keuken
- Veganistische koude schotel uit eigen keuken De Luxe
- Vis als uitbreiding
- Vers fruitsalade
- Verse fruitsalade met slagroom apart geserveerd
- Diner
- Soepen
- Heldere rundvleessoep
- Champignonroomsoep
- Gebonden tomatensoep
- Goulashsoep
- Thaise currysoep
- Limburgse mosterdsoep
- Franse uiensoep
- Bonensoep
- Linzensoep
- Aspergesoep (seizoen)
- Voorgerechten
- Garnalencocktail
- Kipcocktail
- Krabcocktail
- Vers fruitcocktail
- Zalmcocktail
- Zeevruchtencocktail
- Asperge-hamcocktail (alleen in seizoen)
- Hoofdgerechten
- Vlees & vis
- Gehaktballetjes in babi pangangsaus à 100 g
- Gehaktballetjes in satésaus à 100 g
- Gehaktballetjes in tomatensaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in kerriesaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in rode wijnsaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in satésaus à 100 g
- Gesneden kipfilet in vruchtensaus à 100 g
- Jachtschotel à 100 g
- Limburgs zuurvlees à 100 g
- Runderragout met champignons à 100 g
- Rundergoulash à 100 g
- Shoarmareepjes met knoflooksaus à 100 g
- Spareribs in pittige saus à 100 g
- Gemarineerd varkenspoulet in babi pangangsaus à 100 g
- Varkenspoulet in champignonroomsaus à 100 g
- Gemarineerd varkenspoulet in satésaus à 100 g
- Diamanthaas met kruidenboter à 100 g
- Canadese ham met zoetzure saus à 100 g
- Canadese ham met honing-tijmsaus à 100 g
- Kalfsmedaillon in fijne vleesjus à 100 g
- Kalfsragout met champignons à 100 g
- Varkenshaas champignonroomsaus à 100 g
- Varkenshaas in satésaus à 100 g
- Zalmfilet in witte wijnsaus à 100 g
- Paddenstoelenragout (vegetarisch) 100 gr
- Vegestukjes in satésaus (vegetarisch) à 100 gr
- Vegestukjes in kerriesaus (vegetarisch) 100 gr
- Ratatouille (vegetarisch) 100 gr
- Groene curry (vegetarisch) 100 gr
- Groentespies met champignonroomsaus (vegetarisch) 100 gr
- Aardappelgarnituren
- Witte rijst
- Gebakken krielaardappeltjes
- Aardappelgratin
- Gepofte aardappelen gemarineerd met zeezout
- Pommes duchesse
- Puree
- Groente
- Desserts
- Aardbeien bavarois
- Ananasbavarois
- Citroenbavarois
- Hemelse modder (chocoladebavarois)
- Roomrijstpudding met kersen
- Roomrijstpudding met zwarte pruimen
- Witte chocoladebavarois
- Kokosbavarois
- Sinaasappelbavarois
- Kinderijsje op speelse wijze gegarneerd
- Vers fruitsalade
- Verse fruitsalade met slagroom apart geserveerd
- Grand dessert
- Walking dinner
- Borrel
- Borrelgarnituur
- Diverse kaas- en worstprikkers
- Haring uit 't vuistje
- Gevulde eitjes
- Assorti mini wraps gevuld met filet American, met kip en met kaas
- Luxe borrelgarnituur
- Luxe borrelgarnituur superieur
- Gefrituurde borrelhapjes
- Luxe gefrituurde borrelhapjes
- Borrelbuffet
- BBQ & Gourmet
- Barbecue
- Barbecue Voor De Kleine Smulpaap
- Barbecue No Bullshit
- Teenage BBQ
- Barbecue Pure Taste
- Barbecue Doe Maar Wat!
- Barbecue Old school
- Barbecue No Meat
- Barbecue To Much To Handle
- Barbecue Culinair
- Spiezenbarbecue
- Backyard Hero BBQ
- Tapasbarbecue
- Chef's Choice
- BBQ huren + gas + schoonmaak
- Uitbereiding op barbecue
- Zigeunersaus
- Aardappelsalade 125 gr
- Perzikschijfjes 125 gr
- Aardappelen in folie om te poffen
- Witvis pakketje
- Zalmfilet in alluminiumfolie
- Garnalenspies
- Lamskotelet
- Varkenshaassaté
- Marshmallows
- Winterbarbecue (seizoen)
- Goulashsoep
- Linzensoep
- Après Ski Barbecue
- Nice & Cosy Barbecue
- Luxe winter wild
- Winters mini-dessert van de chef
- BBQ apparatuur huren
- Gourmet
- Specials
- Non-food