Welkom bij Culinair Creatief

U viert niet elke dag een feest, maar Culinair Creatief Catering & Events wel. Wij hebben alles in huis om er gegarandeerd een fantastische beleving van te maken. Of het nu gaat om uw verjaardag, uw bruiloft, een jubileum, het personeelsfeest, de opening van uw bedrijfspand, wij zorgen er voor dat het een unieke ervaring voor u en uw gasten wordt. Uw feest wordt er een om nooit meer te vergeten.

Culinair Creatief Catering & Events is een organisatie met veel ervaring in zowel particuliere als zakelijke feesten en events. Wij verzorgen de praktische en conceptuele invulling op maat. Uw feest vindt thuis plaats in uw eigen vertrouwde omgeving of op een andere locatie, waar we een sfeervolle ambiance met oog voor detail creëren. Een perfecte combinatie van een professionele presentatie en emotionele smaakervaring.

Niets is mooier dan het realiseren van uw fantasieën en dromen om zo samen met u de mooiste herinneringen te verwezenlijken!

Een feest moet kloppen tot in detail. Culinair Creatief Catering & Events ontzorgt u op alles, wat er bij komt kijken, zoals het feestpaviljoen, diverse interieurs, volledige decoratie, moderne foodconcepten, speciale openingspresentaties, passend entertainment, stroom- en geluidsvoorzieningen, toiletvoorzieningen, gebruiksvergunningen, parkeerbeheer etc.

Ons team

Ons team bestaat vooral uit gepassioneerde, ambitieuze mensen. Gediplomeerd en rijk aan ervaring zetten zij hun beste beentje voor om aan al uw wensen te voldoen. Simpelweg omdat ze het belang van uw feest als geen ander realiseren. Culinair Creatief Catering & Events wordt als familiebedrijf ervaren. Men zorgt goed voor elkaar en voor haar gasten met een glimlach op het gezicht. U en uw gasten zullen zich zeer welkom voelen en niets tekort komen.

Dit is slechts een korte impressie over Culinair Creatief Catering & Events. Wij hopen dat uw smaakpappillen zijn geroerd en dat u nieuwsgierig bent geworden na het zien van slechts een deel van het totale pakket wat Culinair Creatief kan verzorgen. De vele referenties spreken voor zich.

Heeft u iets te vieren? U weet nu de weg naar de meest vertrouwde en scherpst geprijsde cateraar, maar vooral de organisatie die uw wensen perfect kan vertalen. Loopt u gerust eens binnen. De cappuccino staat klaar!

 

Graag tot ziens,

 

Team Culinair Creatief  |  Ruud & Yvonne Welbers